Helgen

Hej! 
 
Har precis vaknat från att sovit middag i två timmar, haha man blir som man umgås? Min värdmamma är iväg med A, brukar inte hända att lillkillen sover så här länge, men han var supertrött. <3 Innan jag började imorse Skypade jag med min fina vän Thérese i Sverige, var hur mysigt som helst att bara få prata, saknar dig! Sedan gick jag och barnen till parken där vi lekte i det underbara vädret och åt lunch. 
 
Hade en så bra helg, verkligen behövligt efter att ha jobbat hela veckan och även förra helgen! I fredags efter jag hade slutat träffade jag fem andra au pairer på Oakridge Mall, och så såg vi premiären av The Fifth Wave som förutom slutet var bra :) Efter att jag hade jobbat 8:00-1:00 PM i lördags åkte jag och hämtade Julia vid tågstationen i Downtown, så gick vi runt lite i Downtown och åt lunch innan vi hämtade upp Emelie (Julia och Emelie var de som jag åkte tillsammans med från Landvetter till AuPairAcademy i New York). Vi åkte till IKEA och köpte godis och svensk mat (notera att godiset kommer först haha) och sedan till mataffären där vi handlade ingredienser till svensk tacos!
 
Vi hade världens mysigaste kväll där vi bara satt och pratade i evigheter i mitt rum, gick ner och lagade tacosen som blev sjukt gott, och låg sedan i min säng, åt godis och pratade till klockan blev lite för mycket haha. Tyvärr började Julia jobba tidigt så vi var tvungna att åka till tågstationen på morgonen, men åh vad mysigt vi hade det! När jag kom tillbaka hade min värdmamma lagat amerikanska pannkakor (Julia och Emelie fick med sig några på vägen haha) och sedan Skypade jag med min familj. Alltså lillkillen (han fyller snart 2 dock!) var så söt, precis när klockan hade ringt öppnar han vår dörr och springer iväg, men kommer sedan tillbaka och står precis utanför, så lyfter i honom i sängen och han ligger och kramar mig och somnar nästan om i min famn med Julia och Emelie bredvid mig <3 Jag var rätt trött efter att ha lämnat dem så var bara hemma fram tills vi åkte och bowlade alla tjejerna i min aupairgrupp! Var faktiskt jättekul, jag kom först eller tvåa första omgången och sedan tvåa andra omgången!
 



Puss